info@artlifehungary.hu

|

+36 70/792-1190

Helyileg hol találunk meg? Merre fotózol?
Budapesten élek. De természetesen az ország bármely pontjára vagy akár külföldre is szívesen utazom.
Egyedül készíted a képeket vagy van segítséged?
A fotózást és annak utómunkálatait egymagam végzem, de bizonyos esetekben, ha felmerül az igény, akkor viszek magammal segítséget.
Hogyan írnád le a stílusod?
Természetes, érzelmekkel teli és vidám. Színek terén a barnás-sárgás, kék, árnyalatokat kedvelem, kerülve a mesterséges fényeket. Mindig törekszem a nem beállított, egyedi képek elkészítésére, mindeközben folyamatosan kommunikálok a fotóalannyal. Ha pedig marketing vagy reklám célú fotózásról van szó, igyekszem a megrendelő igényeihez a tőlem elvárható módon legprecízebben alkalmazkodni, hogy az elkészült képanyag párhuzamos legyen a cég portfóliójával.
Hogyan zajlik Veled egy fotózás?
Első alkalommal meghallgatom az elképzeléseket, melyre a legjobb lehetőség egy személyes találkozó. Együtt megtervezzük a fényképezés menetét, emellett pedig néhány jó tanáccsal is szolgálok. A fotózás során a közvetlen, barátias hangulatra törekszem, melynek kulcsa a bizalom. Nyitott vagyok és rugalmas, így biztosan mindenkivel közös nevezőre fogunk jutni.
Milyen eszközparkkal rendelkezel?
Haladó kategóriájú tükörreflexes gépekkel és nagy fényerejű objektívekkel dolgozom, hogy minden körülmények között jó képek készülhessenek. Nem megfelelő fényviszonyok esetén vakukkal, lámpákkal derítek. Drónom nincs és egyelőre nem is szeretnék, igyekszem a földön járni... :)
„Rólam lehetetlen jó képet készíteni.”
Ez a mondat a fotózások elején szinte mindig elhangzik. A tőlem elvárható legnagyobb profizmussal készítem a fotókat és bizton állíthatom, hogy eddig mindenki kellemesen csalódott, egyben abszolút elégedett volt az átadott képek láttán.
Nyers képek?
A nyers képek átadása nem képezi részét egyetlen fotózási csomagnak sem. Ezzel összetörnénk a varázst, másrészt a RAW (nyers) formátum csupán egy adatfájl és nem kép. A fotós saját utómunka stílusával válik igazán egyedivé és kész képpé.
Videót vagy kisfilmet is készítesz?
Korábban voltak próbálkozásaim, de ez egy külön szakma, így maradok inkább 100%-ban fotós. De nagyon szívesen ajánlok profi cinematográfus szolgáltatókat, minden típusú eseményre.
Hogyan vehetjük fel Veled a kapcsolatot?
A Kapcsolat menüpontra kattintva megjelenik egy űrlap. Ennek részletes és pontos adatokkal való kitöltése után már fel tudom venni a kapcsolatot az ügyfelekkel. Emellett az info@artlifehungary.hu email címen vagy a oldalamon vagyok elérhető.
Hogyan történik a fizetés?
Az előre megbeszélt díj megfizetése, két részletben történik, előleg befizetése után, pontosítjuk a dátumot, minden kérdést fixálunk. A fent maradó rész fizetése, pedig a képek átadását követően történik. Fizetni lehet bankkártyával , készpénzben, banki utalással. Erről természetesen fizetési bizonylatot állítunk ki, illetve később a számlát. Amelytől nem tudunk eltekinteni.

Keress bizalommal!
ArtLife Hungary csapata

ArtLife Hungary

Keressen minket bizalommal,ha megfizethető és minőségi képekre vágysz!

Hirdessen nálunk!
A hirdetés feltételeiről szeretne tájékoztatást kérem vegye fel velünk a kapcsolatot! ITT

ArtLife
Hungary

Ha megfizethető és minőségi képekre vágysz!

Kövess minket
Hasznos linkek
Kapcsolat

Budapest

+36 70/792-1190

info@artlifehungary.hu

Hírlevél

Copyright © artlifehungary.hu. All Rights Reserved.

2022 © | Created by Norbert Fischl