info@artlifehungary.hu

|

+36 70/792-1190

Enteriőr fotózás

Egy elkészült épület hűen tükrözi azokat a formákat, vonalakat, textúrákat, amelyeket a tervezője megálmodott és lerajzolt, a legapróbb részletekre való odafigyelést és a kivitelezők kemény munkáját, ezért a róla készült képeknek is ugyan ilyen hűen kell visszaadniuk azt. Az épületfotózás során nagyon fontos a folyamatos együttműködés, hiszen csak így születhetnek olyan képek, amelyek a lehető legtermészetesebb és legpontosabban adják vissza azt, ami a hosszú tervezési folyamán során a tervezőasztalon megszületett.

Fotóimon nem csak magát az épületet, mint egységet tartom lényegesnek bemutatni, hanem azt is, hogy az hogyan illeszkedik az őt körülvevő környezetbe ès, hogy azok milyen hatást gyakorolnak egymásra. Szeretnéd egy korábbi építészeti projektedet megörökíteni, vagy egy frissen elkészült épületet dokumentálni?

Vedd igénybe épületfotózási szolgáltatásomat és bővítsd portfóliódat lenyűgöző felvételekkel!

Ajánlatkérés

GYÁRAKNAK, ÜZEMEKNEK

Gyár-, üzemfotózási szolgáltatásomat az ipar területén dolgozó cégeknek, vállalatoknak és azok marketing ügynökségeinek ajánlom.

A professzionálisan kidolgozott fotók segítségével bemutathatod a vállalatod termelési teljesítményét, technológiai fejlettségét, működési mechanizmusait a már meglévő és leendő partnereidnek. A fotózás során nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy megörökítsem az üzemben található gépparkot, gyártósort, illetve az ott dolgozókat napi tevékenységük közben.Az elkészült képek segítségével felhívhatod a figyelmet hirdetéseidre, webhelyedre, brosúráidra, felhasználhatod marketing és kommunikációs stratégiádban.

VALÓSÍTSUK MEG KÖZÖSEN AZ ELKÉPZELÉSEIDET!
Vedd fel velem a kapcsolatot és mondd el, hogy miben lehetek a segítségedre.

Portré Fotózás

Egy prémium portré sosem kiadás.
Egy általam készített fénykép megoldásokat nyújt. Megoldja, hogy kitűnj a tömegből, megkapd álmaid állását, hogy egyedi aláírásod legyen az e-mailed alján, hogy valósághű képet mutass magadról azoknak, akik számára ez fontos.

Lehet közeli hozzátartozó, vagy a leendő főnököd. A cél az, hogy láttasd a benned élő tökéletességet. Ezt teremtem meg neked.

Mindenképp javaslok egy előzetes konzultációra telefonon, online vagy személyesen, ahol pontosítani tudjuk a céljaidat,hogy a lehető legjobb fotók készülhessenek Rólad

60, 120 és 180 perc fotózás elegendő, hogy csak arra koncentrálhassunk, hogy a legcsodásabb fotók szülessenek Rólad.


Egy jó fotó befektetés.
Hamarabb juthatsz általa munkához, vagy újabb ügyfelekhez. Tűnj ki a tömegből, és arasd le az üzleti babérokat!


Elégedettségi garancia.
Rólad nem lehet jó képet csinálni? Engedd meg hogy rácáfoljak! Munkámra elégedettségi garanciát vállalok. Ha nem tetszik az eredmény, nem kell kifizetned a fotózást.

Kizárólag a retusált fotók képezik a megrendelés tárgyát, a nyers képek nem kerülnek átadásra a mindenkori megrendelő felé.

Kapcsolatfelvétel

Webshop, Tárgy, Termékfotózás

A tárgyfotózás első lépéseként a megrendelővel egy rövid megbeszélés keretein belül rögzítjük a képekkel kapcsolatos elvárásokat.

Nagyon fontos tudnunk, hogy a tárgyfotóknak mi lesz a további sorsa, későbbi felhasználási területe. Ez befolyásolja a képek stílusát, színvilágát, a technikai feltételeket; és így célzott ötletekkel is segíthetjük Önöket a lehető legjobb eredmény érdekében.
A termékfotók teljes körű képkorrekciós eljárás után kerülnek a megrendelőhöz.Termékfotó retusálása, szűrése

Az általunk készített képeket a fotózás után digitálisan feldolgozzuk , beállítjuk a színegyensúlyt, megvágjuk a kompozíciót, esetlegesen retusálunk, és előkészítjük a nyomdai munkára az anyagot

Fotózás Webshopokhoz

Stúdiónk sok éves tapasztalatának köszönhetően a weblapokhoz, webshopokhoz készített tárgyfotóink stílusa és technikai paraméterei teljes mértékben alkalmazkodnak a végső felhasználás környezetéhez. Azoknak az ügyfeleinknek, akik folyamatosan változó, bővülő árukészlettel rendelkeznek, hosszú távú együttműködést javaslunk.

A web-áruházakhoz, rendszeresen megjelenő katalógusokhoz egyénre szabott havi csomagokat készítünk, a tárgyfotókat retusálva, körbevágva, a webes megjelenésre optimalizálva adjuk át.

ArtLife Hungary

Keressen minket bizalommal,ha megfizethető és minőségi képekre vágysz!

Hirdessen nálunk!
A hirdetés feltételeiről szeretne tájékoztatást kérem vegye fel velünk a kapcsolatot! ITT

ArtLife
Hungary

Ha megfizethető és minőségi képekre vágysz!

Kövess minket
Hasznos linkek
Kapcsolat

Budapest

+36 70/792-1190

info@artlifehungary.hu

Hírlevél

Copyright © artlifehungary.hu. All Rights Reserved.

2022 © | Created by Norbert Fischl